B2KAPITAL a fuzionat cu Debt Collection Agency, ambele companii ale B2Holding

La 1 septembrie 2020, B2Kapital Portofolio Managemnt și Debt Collection Agency Romania, cele două companii ale grupului de servicii financiare B2Holding ASA, au fuzionat pe piața din România. Compania rezultată în urma fuziunii funcționează sub denumirea B2Kapital Portfolio Management.

Fuziunea urmărește creșterea eficienței operaționale și o reprezentare unică pe piață a grupului norvegian B2Holding, unul dintre liderii pieței de achiziție și colectare de creanțe la nivel european.

Pe piața românească, Grupul B2Holding, cu sediul central în Oslo, Norvegia și-a început activitatea în anul 2016 prin B2Kapital Portfolio Management, iar in acelasi an a achiziționat compania Debt Collection Agency.

Vom continua să avem o abordare personalizată și flexibilă pentru fiecare debitor și, prin acest proces, ne vom dezvolta în continuare capacitățile pentru a răspunde mai bine nevoilor și așteptărilor clienților noștri, căutând întotdeauna soluțiile cele mai potrivite pentru toate părțile implicate.

Pentru mai multe detalii despre B2Kapital Portofolio Management, vă rugăm vizitați pagina https://b2kapital.ro/ și  vă invităm să citiți Politica de Confidențialitate disponibilă la   https://b2kapital.ro/en/privacy-policy/.