Sfaturi

Este foarte important să mențineți legătura cu experții noștri.

Vă rugăm să ne informați în timp util cu privire la orice modificare intervenită în datele Dvs. de contact: număr de telefon și adresa de domiciliu. Acest lucru îi va ajuta pe experții noștri să ia rapid legătura cu Dvs. pentru a vă propune cea mai bună soluție de stingere a creanței Dvs. O perioadă mai îndelungată în care nu poate fi stabilit un contact, precum și întârzierile înregistrate în stingerea creanțelor, pot fi considerate drept refuz la plată, impunându-se întreprinderea mai rapidă a acțiunilor prevăzute de lege, aplicarea unor interdicții, popriri etc. Din aceste considerente vă recomandăm să mențineți o legătură activă cu noi.

Întotdeauna achitați conform anagajamentelor de plată agreate.

Vom aștepta să efectuați plățile în cuantumul și termenul pe care le-am stabilit telefonic sau personal la întâlnirea cu expertul nostru și care sunt menționate în scrisoarea sau SMS-ul pe care vi le-am expediat. Experții noștri pot stabili în cel mai corect mod, împreună cu Dvs., cuantumul ratei de achitat, care să corespundă cel mai exact cazului Dvs. concret.

Achitați datoria înainte să fie întreprinse acțiuni de executare silită.

Obiectivul nostru principal este de a vă oferi posibilitatea achitării într-o manieră cât mai rapidă și avantajoasă pentru Dumneavoastră. Recurgerea la metoda executării silite ar duce la creșterea îndatorării Dvs., prin cumularea la suma restantă și a onorariilor achitate avocaților, taxelor judiciare, taxelor achitate executorilor judecătorești etc. În cazul în care am recurs deja la astfel de măsuri, vă rugăm să ne contactați de îndată, pentru a putea găsi soluția cea mai bună pentru fiecare caz în parte.

Căutați în permanență soluții pentru stingerea/refinanțarea integrală a datoriei.

Aceasta reprezintă varianta cea mai bună pentru Dvs. Vă vom acorda tot sprijinul, întocmind adeverința privind valoarea actuală a creanței ce ar putea fi prezentată în cazul în care optați pentru un produs de creditare.