Achizitionarea de creanțe

CREANȚE GARANTATE

CREANȚE NEGARANTATE

Avem o experiență vastă în achiziția de portofolii de creanțe pe teritoriul Bulgariei și României. Deținem o expertiză solidă și benchmark, ce garantează o evaluare rapidă și corectă a creanțelor. Aplicăm soluții individuale și abordări diferite în procesul de gestionare a portofoliilor dobândite, aplicând în activitatea noastră standardele adoptate de bune practici și înalte norme etice. Buna reputație ne-a recomandat drept un partener preferat al principalelor bănci, al instituțiilor financiare nebancare și al operatorilor din telecomunicații în vânzarea creditelor neperformante ale consumatorilor persoane fizice și juridice. Achiziționăm creanțele, astfel încât să vă puteți îmbunătăți nivelul de lichidități, să eliberați provizioanele, să vă accelerați fluxul de numerar, economisind bani, resurse și timp. Prin serviciile pe care le oferim, aveți posibilitatea să vă concentrați asupra afacerii Dvs. principale.

CREANȚE GARANTATE

Compania din grup care se ocupă cu achiziționarea creanțelor garantate este B2 KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL, cu sediul în Str. Vasile Alecsandri 4, etajul 2, The Landmark, clădirea C, sector 1, Bucuresti.

CREANȚE NEGARANTATE

Debt Collection Agency are o experiență vastă în achiziționarea și gestionarea portofoliilor de creanțe negarantate. Valoarea nominală aproximativă a acestor portofolii, la sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului 2018, este de peste 2 miliarde RON, cu un număr de peste 600 de mii de cazuri. Compania face parte din liderii de piață în ceea ce privește numărul de contracte active privind cesiunea creanțelor.